Project

Transitorium in Nijmegen

Saneren

UPDATE: 12-03-2020

 

In Nijmegen zijn wij nog steeds bezig bij de Radboud om alle asbesthoudende toepassingen te verwijderen.Momenteel zijn wij in de 2e kelder bezig om de vloeren te freezen.

Bijgaand enkele foto’s van 31-03-2020

Naar verwachting zullen we in week 12 dit project opleveren. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Sinds 9 oktober zijn wij aan de aan de Gerard van Swietenlaan in Nijmegen begonnen met asbest saneren aan een transitorium welke omgebouwd gaat worden naar 156 studentenwoningen en 3 studentenkamers.

Het transitorium bestaat uit 2 vleugels en een tussendeel en kelder, de asbesthoudende toepassingen bevinden zich door het gehele gebouw, zowel buiten als binnen. Aangetroffen toepassingen zijn onder meer kit op verschillende plaatsen, pakkingen op radiatoren, lijmlagen onder vloeren in de kelder , vlakke plaat bij de brievenbus, en deurbeplating van de koelcel, koord, AC-kanaal en AC-kokers, waterslagen onder de buitenzkozijnen.

Alvorens de verbouw kan aanvangen dienen alle asbesthoudende toepassingen verwijderd te worden.

 

Type: Containment klasse 2

Transitorium in Nijmegen Transitorium in Nijmegen Transitorium in Nijmegen Transitorium in Nijmegen Transitorium in Nijmegen Transitorium in Nijmegen Transitorium in Nijmegen Transitorium in Nijmegen